Guido de Moor

Initiatiefnemer HappyFood

Guido de Moor
 

Over HappyFood

De vertrouwde kwaliteitscafetaria bij u in de buurt

HappyFood is een snel groeiende keten van kwaliteitscafetaria’s met vestigingen door heel Nederland.  Met een toegankelijke en eigentijdse benadering staan we landelijk klaar voor onze klanten. Daarbij hechten wij waarde aan een eigentijdse uitstraling en vinden het belangrijk om altijd te blijven inspelen op de vraag van nu.

In een korte tijd zijn er veel prachtige locaties geopend. Inmiddels zijn er meer dan 20 vestigingen en dit aantal blijft groeien.

Met onze visie “Feel good, Eat happy’, creëren we een succesformule waarmee we je voorzien van een vertrouwde cafetaria bij jouw in de buurt. Met onze hoge kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden wij je verse broodjes, maaltijden, snacks, ijs en knapperige frites, maar ook vaste acties met enorm veel voordeel!

Toegankelijk ondernemen
Omdat HappyFood bestaat uit franchisenemers die ieder hun eigen ervaring hebben, zien wij in dat toegankelijkheid tegenover onze ondernemers erg belangrijk is. Onze ondernemers zijn vrij in het zoeken naar relevante producten die in gaan op trends en luisteren naar de vraag van de klanten.

klik hier voor meer informatie voor franchisenemers.

Verantwoord frituren
Niet alleen zijn onze producten van hoge kwaliteit, ook zijn ze verantwoord geproduceerd. Zo draagt onder andere onze fritessaus het “ik kies bewust” predicaat en ondersteunen wij de campagne “Verantwoord frituren”. Ons vloeibaar frituurvet bevat onverzadigde vetten die een positief effect hebben op uw cholesterolgehalte.

klik hier voor meer informatie over verantwoord frituren.


Begin voor jezelf! HappyPlanet