HappyFood De Oude Dijk geopend in Loosdrecht

In januari heeft cafetaria ‘de Oude Dijk’ in Loosdrecht een metamorfose ondergaan en kunnen wij hen verwelkomen als nieuwe HappyFood. HappyFood ‘de Oude Dijk’ bevindt zich op nog geen vijfhonderd meter van de mooie Loosdrechtse plassen. Naast de inwoners van Loosdrecht, zullen zij ook waarschijnlijk veel toeristen trekken met heerlijke verse frites en snacks na een dag vol vaarplezier. 

Kom snel kijken en proeven bij onze nieuwe aanwinst!

HappyFood de Brink geopend in Breukelen

In het pittoreske dorpje Breukelen is vanaf 24 oktober Happy Food ‘de Brink’ geopend. De snackbar, gelegen in het midden van het mooie dorp, is in een nieuw jasje gestoken en klaar om alle inwoners van Breukelen en omgeving te voorzien van de lekkerste frites en snacks.

Kom snel kijken en proeven bij onze nieuwe aanwinst!

Kerkbrink 29
3621 AN Breukelen
Tel.: 0346 – 26 31 10

Onze openingstijden zijn:
Maandag: 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag: 12.00 – 22.00 uur
Woensdag: 12.00 – 22.00 uur
Donderdag: 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 22.00 uur
Zondag: 12.00 – 22.00 uur

Bekijk hier de vestiging pagina

Aziatische maaltijden en heerlijke Hollandse snacks onder 1 dak!

Zaterdag 14 juni was de feestelijke opening van HappyFood Soest & Kim On.

Dit keer worden de knapperige frites en snacks gecombineerd met heerlijke Aziatische afhaalmaaltijden van Kim On, welke voor vele bewoners van het pittoreske dorp al jaren bekend is. Het gevarieerde assortiment van zowel HappyFood als Kim on zorgen ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te verkrijgen is!

Kom snel kijken en proeven op de Nieuweweg 60 te Soest

HappyFood 035 – 622 40 08
Kim on: 035 – 602 46 31

Weer een nieuwe vestiging!

Sinds 2 april heeft HappyFood weer een nieuwe vestiging! Dit keer verscholen tussen het Veluwse groen in het mooie dorp Nunspeet. Robin Pronk, eerder al werknemer van HappyFood Hoevelaken, is nu trotse eigenaar van zijn eigen vestiging.

De cafetaria, gevestigd in een sfeervol pand, is intern compleet opnieuw opgebouwd en voorzien van de nieuwste apparatuur.

Een fijne bijkomstigheid: gedurende het seizoen beschikt HappyFood Nunspeet over een groot en gezellig terras waar je heerlijk kunt genieten van de lange zwoele zomeravonden.

Kom snel kijken en proeven bij onze nieuwe aanwinst!

Meer informatie

Hoera! Nieuwe vestiging Lopikerkapel geopend

We hebben er weer een nieuwe vestiging bij!

Wat dacht je van deze ideale setting: Klein Scheveningen, het zonnetje op ons bolletje en een prachtige locatie aan het water. En dan ondertussen ook nog genieten van een hapje, een drankje of een ijsje.

Bij onze nieuwe vestiging in Lopikerkapel, paviljoen Klein Scheveningen, ben je van harte welkom om in deze ideale setting te genieten. Kom gezellig langs!

HappyFood & Gratis ijs IJsselstein

Na Hoevelaken heeft ook HappyFood IJsselstein op woensdag 26 maart jl. honderden scholieren blij gemaakt met een gratis hoorn met schepijs. Vooraf waren er zo’n 3.500 tegoedbonnen uitgedeeld op diverse basisscholen voor een gratis hoorn met schepijs. Theo en Mireille waren verheugd dat ondanks de koude wind er zoveel kinderen plus ouders gekomen waren.

HappyFood & Gratis ijs Hoevelaken

HappyFood Hoevelaken heeft zaterdag 14 maart jl. weer honderden kinderen blij gemaakt met een gratis hoorn met schepijs. Vooraf werden zo’n 1.500 tegoedbonnen uitgedeeld op diverse basisscholen in Hoevelaken en Nijkerkerveen. Bijna de gehele middag stonden ondanks het koude weer de kinderen in lange rijen, met deze ludieke aktie opende Bas en Bianca het ijsseizoen.

HappyFood & Rundvlees

In een uitzending van het TV-programma “Kassa” 3 november jl. zijn bij een aantal collega horecaformule’s hamburgers getest, welke verkocht werden als rundvlees hamburgers. “Kassa” heeft deze hamburgers getest en heeft in een aantal gevallen geconstateerd dat er ander vlees in is verwerkt dan alleen maar rundvlees. Wij betreuren dit en wij hebben dit ook gelijk laten onderzoeken. HappyFood verkoopt uitsluitend hamburgers waarvan het vleesgedeelte bestaat uit 100% puur rundvlees. Klik op onderstaande link voor een kopie van de brief van onze leverancier. Brief van onze hamburger leverancier in PDF.

HappyFood & Nieuw

Vrijdag 2 november jl. is in Amersfoort een 2e HappyFood vestiging geopend en wel aan de Kamp 76. Deze reeds bestaande cafetaria/lunchroom is compleet gerestyled en voorzien van een sfeervol en eigentijds interieur. Kom snel kijken en proeven aan de Kamp 76 te Amersfoort!

HappyFood & Top-100

Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat HappyFood IJsselstein en HappyFood Antonio’s uit Spakenburg behoren bij de beste cafetaria’s van Nederland. Deze bedrijven zijn namelijk opgenomen in de landelijke Cafetaria Top-100 2012/2013, een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, samengesteld door het vakblad “Snackkoerier”.

HappyFood & Happy

Sommige mensen slaan een beetje door 😉

Marco Jacobs van HappyFood Linschoten heeft zelfs klompen in HappyFood stijl!!

Gewoon een kwestie van Happy zijn…..

HappyFood & Nieuw

HappyFood blijft doorgroeien, kijk dus regelmatig voor nieuwe locaties bij jou in de buurt!

Woensdag 11 juli is er weer een nieuwe HappyFood geopend!! In het nieuwe winkelcentrum van Eemnes “de Minnehof” is een geheel nieuwe vestiging geopend!! Wij wensen de familie Chen veel succes met deze mooie locatie. De opening zullen we zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan en we houden je op de hoogte!

HappyFood & Verbouwd

Vrijdag 20 april was het eindelijk zover! Na een twee weken durende intensieve verbouwing heropende HappyFood IJsselstein haar deuren, en hoe! De combinatie cafetaria/ NewYorkPizza was al uniek, maar nu zijn er nog meer smakelijke keuzes aan het assortiment toegevoegd.

Onder de naam HappyIce, heb je de keus uit 22 smaken ambachtelijk schepijs. Onder onder de naam HappyRibs (ook online te bestellen via www.HappyRibs.nl of www.happyfoodijsselstein.nl ) verkopen wij zeer malse spareribs. Binnen vind je alles overzichtelijk gepresenteerd op één van de vier LCD-schermen. Liever een vers belegd broodje..? Maar liefst 17 soorten luxe belegde broodjes zijn aan het assortiment toegevoegd.

Luxe betekent niet gelijk duurder, want met onze HappyFood Card kunt u sparen voor direct voordeel of sparen voor uw favoriete sportclub. Scholieren hebben helemaal voordeel, met een eigen HappyFood School Card kunnen de kortingen oplopen tot 50%!!

Kom het allemaal snel bekijken aan de Boedapestlaan 1 te IJsselstein, om dit alles te vieren starten we vanaf 23 april met een heuse feestweek met tal van GRATIS producten en AANBIEDINGEN!!

HappyFood & HappyRibs

HappyFood IJsselstein verkoopt sinds kort malse spareribs onder de naam HappyRibs. Het gaat hier om een test waarbij een royale portie ribs voorzien wordt van een marinade naar keuze. Het wordt geserveerd samen met een salade of een pistolet kruidenboter plus frites of wedges erbij, 2 sauzen naar keuze maken het geheel tot een waar smulfestijn!! Het is ook verkrijgbaar als kidsmenu. Alles is via www.happyribs.nl te bestellen en wordt supersnel thuisbezorgd. Eet smakelijk!

HappyFood & Sportief

Het E-4 voetbalteam van voetbalclub VVIJ ziet er dankzij HappyFood IJsselstein weer piekfijn uit. Onlangs kreeg het team stoere overjassen voorzien van het HappyFood logo. Ze gaan nu vast winnen!

HappyFood & Winnaar

Op de de horecavakbeurs HorecaFair 2011 heeft Richard van de Veen van HappyFood te Nijkerk de tweede plaats gewonnen in de wedstrijd “Creatief met frikandel XXL”. De deelnemers hadden 12 minuten de tijd om hun creatie aan de vakkundige jury te tonen. Deze jury beoordeelde ze op temperatuur, presentatie, hygiëne, originaliteit en creativiteit. De wedstrijd werd georganiseerd door Hakvoort Professional in samenwerking met Vanreusel Snacks.

HappyFood & Personeel

Happy Food zoekt enthousiast personeel! Wil je werken binnen een leuk team van jonge collega’s? Heb je interesse?

Stuur een mail met je gegevens via het contactformulier. Je kan ook naar een Happy Food vestiging bij jou in de buurt gaan, momenteel zoeken we personeel voor onze vestiging in Eemnes en IJsselstein.

Begin voor jezelf! HappyPlanet